Confiture Artisanale Extra de Cassis
Acidulée, son arôme prononcé et sa saveur vous raviront au moment du goûter sur des muffins anglais.
Les amateurs de fromages la dégusteront avec du Saint Nectaire ou un fromage blanc.

Idée Recette :

Muffins à la confiture de cassis

400 g de farine, 250 g de sucre, 1 sachet de levure
200 ml de crème liquide, 60 ml d'huile neutre, 2 œufs, Confiture de cassis.

1. Préchauffer le four à 180 °C.
2. Mélanger la farine, la levure, le sucre ajouter les oeufs, l'huile et la crème.
Bien mélanger pour que la pâte soit homogène.
3. Dans chaque caissette de papier, mettre une cuillère à soupe de pâte, puis disposer une cuillère à dessert de confiture de cassis puis recouvrir de reste de pâte.
4. Faire cuire 15 à 20 minutes.

You are interested in this product ? Leave us your address and phone number to be contacted again by our services.

Name *

First name *

Company *

Postcode *

E-mail *

Tel *

* Please fill all the compulsory fields

No additional info

You could also be interested in the following products :

Contact us

Top
Changing Cookie Settings

Dear users, this website stores cookies on your computer. Their purpose is to improve your website experience while providing you with more personalized services.

If you would like more information about the cookies we use, please see our Privacy Policy. By accepting cookies, you consent to their use. You can also adjust their settings.

If you refuse cookies, your information will not be tracked when you visit this site. Only one cookie will be used in your browser to remember your preference not to be tracked.

  • Change the parameters
  • Accept all cookies and continue to the website